Goederen retourneren

1. Wij zijn lid van Modint; op al onze overeenkomsten zijn de Modint voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer 30093930. Met name artikel 11 (pagina 6 van de Modint voorwaarden) is relevant wat betreft retouren.

2. Controleert u a.u.b. de leveringen direct bij binnenkomst op artikel, kleur, maat en aantal. Dit geldt ook voor leveringen die u naar een ander afleveringsadres laat versturen.

3. Ruilingen en retouren dient u van te voren te melden via info@luntertextiel.nl Voeg hier het retourvormulier aan toe en vermeld duidelijk uw gegevens, het artikelnummer en de maten. Vergeet niet bij een ruiling duidelijk te vermelden voor welke maat je wilt ruilen.

4. Wij vragen u om afwijkingen in de leveringen zo duidelijk mogelijk in de mail aan te geven (info@luntertextiel.nl).

5. Reclamaties op leveringenen facturen graag z.s.m., maar in ieder geval binnen 8 dagen na levering aan ons melden.

6. Indien u goederen wilt retourneren, kunt u een retourbon opvragen bij onze info@luntertextiel.nl Wij vragen u deze bij de zending te doen. S.v.p. geen goederen in de doos doen die niet op de retourbon staan; deze zullen niet worden geaccepteerd. Retourzendingen zonder retourbon worden niet geaccepteerd.

7. Retourzendingen s.v.p. goed verpakken, dozen goed afsluiten. 8. Indien het een verkeerde levering van ons betreft, zullen wij onze vervoerder opdracht geven de retourzending op onze kosten op te halen. Indien het een verkeerde bestelling van u betreft, kunt u het zelf naar ons opsturen (s.v.p. retourbon toevoegen). Wij willen het ook voor u ophalen, maar zullen dan deze vrachtkosten doorberekenen.

9. Bij binnenkomst in ons distributiecentrum controleren wij uw retourzending. Wij verzoeken u om alleen ongedragen, onbeschadigde en onbewerkte goederen in de originele verpakking te retourneren.

10. Als de goederen retour komen vanwege een verkeerde levering, zal in overleg met u besloten worden of de goederen vervangen of gecrediteerd moeten worden. Als ze vanwege een verkeerde bestelling retour komen, worden de goederen gecrediteerd.

11. Indien uw retourzending een defect artikel of een klacht betreft, vragen wij u om binnen 15 werkdagen aan ons een voorbeeld op te sturen, vergezeld van een duidelijke omschrijving van het probleem en de betreffende oplage, inclusief het oorspronkelijke factuurnummer van de levering. Graag de onvolkomenheid markeren met een stukje tape.

12. U ontvangt per email een melding als de retour door ons ontvangen is, met een credit nota.

Ons retour adres is:

Lunter textiel
Spanjaardslaan 47
8917 AL Leeuwarden